31 augusti 2009

Våra Ringar har äntligen hamnat RÄTT :)

Då kan jag berätta att min sambo Martin efter 5 år och 5månader tillsammans har nu Friat och vad kan man säga mer än JA så nu har vi fått hem våra fina förlovningsringar och de sitter där de ska :)


Helt underbart fina är de :)


Frieri och förlovningsdag 18/8 2009 <3






Puss och kram

8 kommentarer:

Ica sa...

Era ringar kommer ju slita ut med tiden :s för at skrubbade ringar slits med tiden

vi frågade en på en guldaffär

Ica sa...

Men då visste ni väl att ni skulle förlova er?? Vi frågade en specialist för att jag var nyfiken och hon sa att skrubbade blir utslitna med tiden... Det kan va fel... Vad har ni för symbol i era ringar?? Vi valde dubbelhjärta och i Kursivt Blev riktigt snyggt.. Men har ni försäkring på era?? Det har vi 100 kr / år är inte så farligt i och med sig... När har du lust att pyssla?? Det finns många mönstrade som är väldigt fina jag hittade en ruskigt snygg vigsel ring man kan undra vad den kommer kosta det är samma märke som våra förlovningsringar shalins men den hette Rekjavik som islands huvudstad hehe allt snurrar i mitt huvud just nu har ingen aning hur jag ska göra i mitt rum # vill pyssla" Dom vanligaste är blanka!! i guld, vit guld eller i titan
Titan använder många för det kan alla använda även dom som är guldallergiker


Kram Kram

Ingalill sa...

Gratulerar till förlovningen!

Åsa / Dolores sa...

SuperSTORT grattis till er båda!
*love is in the air - nynnar*
♥-liga kramar / Dollan

Ingalill sa...

Hej!
Svampen som jag använde när jag gjorde distressrutan kommer från HM om jag inte minns alldeles tokigt, eller möjligtvis från Lindex..... var ganska länge sedan jag köpte dom, det var ett tvåpack till en billig peng.

Anonym sa...

GRATTIS Cilla o Martin.
Lucienne/ Grodans

Millan sa...

Grattis! Vad roligt :)

ohjoana sa...

Congratulations to both ^^ I wish you a life of happiness!